Termeni si conditii

 

   Urmatorii termeni si conditii reprezinta acordul legal dintre dumneavoastra si Mygadget- website care aparține societății comerciale MyGadget S.R.L. C.U.I :36070848.

 

   Va rugam sa cititi cu atentie rubrica Termeni si Conditii intrucat folosirea platformei noastre, in orice mod ar fi acesta, reprezinta clauze contractuale pentru buna utilizare a produselor si  serviciilor oferite dar si acceptarea de catre utilizator a acestora din urma.

 

Termeni de utilizare

 

Mygadget – este marcă înregistrată a S.C MyGadget S.R.L, persoană fizică de naționalitate română.

Website : https://www.mygadget.ro

 

Descrierea produselor si serviciilor oferite

 

Mygadget este o platforma online care ofera urmatoarele produse si  servicii:

 

fotografie : evenimente, produse, reclame foto, sedinte foto newborn, sedinte foto copii, sedinte foto de familie si de grup;

 

videografie : servicii video evenimente, reclame video;

 

design grafic: logo, carti de vizita, brosuri, design si branding, icons, webdesign.

 

Termeni și definiții

 

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul nostru si isi creeaza un cont de utilizator pentru a putea comanda serviciul dorit.

 

Cont – metoda de autentificare, prin introducerea unor date personale pe care le-ați folosit la completarea formularului de înregistrare. Astfel spus, contul este secțiunea formată din nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, parola.

 

Profil – pagina de informare și gestionare a serviciului de care aveti nevoie.

 

Drepturile si obligatiile utilizatorului

 

- dreptul de a cere informatii cu privire la orice serviciu pe care il oferim;

 

- dreptul de a cere stergerea contului indiferent de motiv;

 

- dreptul de a anula cererea pentru serviciul dorit in termen de 24 de ore;

 

- dreptul de a primi informatii cu privire la orice modificare contractuala sau orice modificare care poate aparea cu privire la pachetul de servicii pe care l-a ales.

 

- dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

 

-  utilizatorul are obligatia de a notifica administratorul in cazul in care doreste sa anuleze serviciul cerut sau sa faca modificari contractuale;

 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor si serviciilor fara o instiintare anterioara, cu exceptia produselor care sunt in curs de livrare catre client.

 

Echipa Mygadget va face tot posibilul pentru a rezolva pe cale amiabila orice posibila neintelegere aparuta intre parti pe toata durata colaborarii.