Politica de confidentialitate

     

Date de identificare:

S.C. Mygadget S.R.L

C.U.I :36070848

Telefon: 0737820666

e-mail: contact@mygadget.ro

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Confidențialitatea datelor personale precum și securizarea acestora sunt respectate și protejate în conformitate cu ” Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”

S.C.Mygadget S.R.L.  inregistrata la Registrul Comertului , C.U.I: 36070848, email: contact@mygadget.ro, prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile detaliate mai jos, datele personale care sunt furnizate de dumneavoastra cu respectarea cerintelor impuse de  Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele personale care sunt colectate de catre noi sunt cele precum nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, date care sunt necesare pentru formularul de inregistrare ca si utilizator al platformei. Alte date care sunt colectate sunt cele cu privire la domiciliul persoanei in momentul in care acesta doreste ca unul din produse sa ii fie livrate la domiciliu. 

 

Colectam datele cu caracter personal din urmatoarele motive:

 

-  scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor pe care le oferim;

- datele personale sunt colectate și prelucrate în scopul desfășurării activității de informare și promovare a produselor și serviciilor;

-  solutionarea eventualelor inconveniente aparute pe parcursul procesarii produselor si/sau serviciilor de care urmeaza sa beneficiati;

- oferirea de produse si/sau servicii;

 

Cât timp îți păstrăm datele

Datele dumneavoastră vor fi păstrate și stocate pe toată durata existenței contului de utilizator. Prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal sunt necesare pentru buna utilizare a produselor si serviciilor de pe platforma www.mygadget.ro

 

Drepturile utilizatorului cu privire la datele cu caracter personal

dreptul de a cere stergerea contului si a datelor personale;

- dreptul de a accesa datele cu caracter personal care va privesc;

- dreptul de a acere informatii cu privire la contul de utilizator;

- dreptul de a solicita oricand o copie a datelor cu caracter personal care va privesc;

- dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor.

Mygadget.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii sau folosirii gresite a informatiilor cu caracter personal care sunt furnizate de catre dumneavoastra.

 

Protejarea datelor cu caracter personal

Garantăm securizarea și protejarea datelor dumneavostră prin aplicarea unor măsuri tehnice conform standardelor industriei. Aceste măsuri cuprind backup de date, server securizat, protocol SSL ( Secure Sockets Layer) dar și alte măsuri organizatorice adecvate. Utilizăm, de asemenea, și funcția de criptare pe platforma noastra.

 

Echipa Mygadget va face tot posibilul pentru a rezolva pe cale amiabila orice posibila neintelegere aparuta intre parti pe toata durata colaborarii.